Wie we zijn?


WIJ KRIJGEN RESULTATEN VOOR ONZE KLANTEN MET DE LAAGST MOGELIJKE ADVERTENTIE-UITGAVE

In een wereld waarin elk Digital Marketing-bureau zegt dat ze “presteren” op sociale media, lopen wij als Digital Blacksmiths voorop met een groep van tientallen fulltime experts. We werken wereldwijdd en bieden onze klanten een ongeëvenaarde diepgaande kennis en uiteraard resultaten.

We zijn een gecertificeerde Google Partner en Bing Ads Professionals en zijn experts op het gebied van Social Media Marketing. Vorig jaar bereikten we meer dan 2 miljard mensen met een advertentie budget van $ 10.000. Wij zorgen voor online zichtbaarheid en bouwen online communities om merken heen.

Digital Blacksmiths oprichter en CEO Wilfried Ligthart

Wilfried Ligthart (51) is een digitale smid die gespecialiseerd is in het genereren van bezoekers naar websites. Hij is een expert in het ontwikkelen, aanspreken en genereren van inkomsten met digitale communities. Na een Financiele achtergrond heeft hij zich bekwaamd in het Marketing vak en werkte hij jarenlang als CEO bij een miljoenenbedrijf in Nederland. Hij zag al snel dat de wereld een gigantische verschuiving aan het maken was in de manier waarop mensen hun leven leiden en zaken doen. Traditioneel is het contact met de klant de afgelopen tien jaar totaal veranderd. Als ondernemer moet u zich bijna dagelijks aanpassen.

Als Digital Blacksmith adviseert hij ondernemers bij het ontwikkelen van online marketingstrategies en ontwerpt hij  doelen en resultaten voor elk bedrijf. Hij heeft meerdere Facebook-fanpagina’s gegroeid  tot miljoenen volgers en deze volgers vervolgens omgezet in betaalde klanten. Het vinden van je die-hard fans is essentieel om de concurrentie voor teh blijven. Wilfried zal je laten zien hoe je dat moet doen. Vorig jaar bereikte Wilfried twee miljard mensen op Facebook met een budget van $ 10.000.

 

 

Wilfried is een expert speaker en reist de wereld rond om mensen te leren hoe ze ROI-gerichte communities met loyale kopers kunnen bouwen, beheren en optimaliseren. In 2018 sprak hij op het hoofdkantoor van Amazon in Londen over hoe Amazon nog meer website bezoekers kon generen. In 2019 reisde hij twee maal de wereld over om via zijn toespraken praktische tips te geven over:

SOCIAL MEDIA BEHEER

Hoe u sociale media en online communities kunt beheren en creëren en hoe u van loyale volgers VIP-kopers kunt maken.

SOCIALE MEDIA ADVERTEREN

Hoe u Facebook- en sociale campagnes kunt optimaliseren om de naamsbekendheid, leads en conversie naar uw eigen website en uw webshops bij Bol en Amazon te vergroten.

GOOGLE ADWORDS MANAGEMENT

Hoe u Google AdWords, Shopping-advertenties en YouTube-advertenties effectief kunt gebruiken. Hoe u het beste verkeer krijgt tegen de laagste PPC.

SEO & BLOG ARTIKEL SCHRIJVEN

Hoe nummer 1 te rangschikken op Google en Bing. Overtref de concurrentie met uw zoekwoorden die bedrijfsresultaten stimuleren door de intentie van de gebruiker te koppelen aan relevante inhoud.

WEDSTRIJDEN & GIVEAWAYS

Hoe je leuke en interactieve sociale media-wedstrijden en weggeefacties kunt bouwen die je klanten lijsten laten groeien en de gemeenschap betrekken. Wat is de beste strategie voor productlanceringen?

REPUTATIE MANAGEMENT

Hoe u uw online reputatie kunt behouden en verbeteren door beoordelingen, vragen en opmerkingen te controleren en erop te reageren.

MESSENGER BOTS EN E-MAILMARKETING

Hoe u e-mail- en Messenger-reeksen instelt die nieuwe klanten converteren, LTV verhogen en omzetgroei stimuleren.

 

 

Hij is de auteur van het aanstaande boek The Secrets of Social Media

Eerdere sprekersevenementen:

 • Helium 10 Elite, Los Angeles, november 2019

 • Cross Border Technology Event, Shenzhen China, November 2019

 • Block Chain Media Group, Kerrville Texas oktober 2019

 • Howard Thai’s professor Amazon Mastermind, Las Vegas, juli 2019

 • Kevin King’s Billion Dollar Seller Summit, Austin, Texas, mei 2019 Link

 • Cat Howell’s Facebook Agency Accelerator, FIJI april 2019

 • Gerry Robert’s Bookology Bootcamp Stockholm, maart 2019

 • Gerry Robert’s Bookology Bootcamp London, maart 2019

 • ASGTG (2e beste Amazon-verkoper meetup) New York januari 2019 Link

 • Samenvoegen Orlando USA, september 2018 Link

 • Amazon Headquarters, Londen, VK, juli 2018 Link

 • Source in Asia, Yiwu China, April 2018

Testimonial van Cory Michael Sanchez Mede-oprichter van Mojo Global

en Startup Smarter oprichter Joe C. Johnson

Ons team

Paul Baker

Online Marketing Specialist

Yahya Khushnood

Web Developer

Andrew Go

Facebook Ads Specialist

Genesis Aquino

Google Ads Specialist

Melanie Bakker

Account Executive

Jeroen Boukens

Creative & Conceptual Designer

Nancy Wilson

Search Engine Expert

Cadence Cruz

Office Manager

Google-certificeringen

AdWords Fundamentals gaat over alle tussenliggende theorieën, inclusief de voordelen van het gebruik van Adwords in online marketing. We gebruiken de best practices voor het optimaliseren en beheren van AdWords-campagnes.

Google Shopping-certificering omvat tussenliggende en basisconcepten, zoals het ontwikkelen van een Merchant Center-overweging en productinformatiefeed en het beheren en maken van Shopping-campagnes.

De Google Analytics Individual Qualification omvat fundamentele en geavanceerde Google Analytics-theorieën.
Dit omvat principes en planning; uitvoering en informatieverzameling; administratie en configuratie; conversie en attributie; en rapporten, diagrammen en metingen.

De AdWords-videocertificering behandelt tussenliggende en basistheorieën, zoals praktische tips voor het produceren, optimaliseren en beheren van campagnes voor filmpromotie op YouTube en internet

Accreditatie voor Microsoft Bing Ads

Een Bing Ads Accredited Professional is het Microsoft-Bing-Yahoo-equivalent a Google AdWords-gekwalificeerd individu  and a Google AdWords Certified Partner.  U moet een examen afleggen dat uit ongeveer 100 vragen bestaat en u moet kunnen aantonen dat u ten minste één actief Bing-Yahoo-advertentieaccount beheert.

https://academy.bingads.microsoft.com/baap/membership-profile/id/307312/wilfried-ligthart