MARKETING & SEO

Uw bedrijf promoten met een reeks marketingtools

PPC & MEDIA KOPEN

Als het gaat om het voeren van een campagne met contextuele advertenties of het kopen van media, zijn wij de beste! Met meer dan 15 jaar ervaring in het omgaan met webmarketingactiviteiten en met honderden voltooide zaken, zijn we zeker van onze methoden. Onze bemanningsleden passen uw advertentie-instellingen aan en passen de targeting ervan aan om de uitgaven te verminderen en het rendement te verhogen. Hetzelfde geldt voor al uw rich media en andere soorten visuele advertenties.

GEO-GERICHTE SEO

Wij zijn meesters in het verbeteren van lokale SERP’s voor specifieke landen en talen! De geografisch gerichte SEO heeft alles te maken met uw bedrijf of een meertalige website die weinig doelgroepen met dezelfde efficiëntie bedient. Kortom, een lokale zoekmachineoptimalisatie is een concept voor elke meertalige website (bij voorkeur een e-commerce-website) voor het optimaliseren en verhogen van de positie in de SERP’s van lokale, specifieke taalgerelateerde Google-zoekopdrachten. We zijn meesters in het verbeteren van lokale SERP’s voor specifieke landen en regio’s!

SOCIALE MEDIA MARKETING

Werken met de promotiecampagnes van Nieuwe Media is de nieuwste promo-tool die we gebruiken! Hoewel de meeste e-commerce websites en andere online bedrijven de neiging hebben om hun marketinginspanningen te richten op SEO, e-mailmarketing of reclame, zien velen de vitale markt voor sociale media over het hoofd. Aangezien sociale sites als Facebook, Twitter en Instagram in totaal twee keer zoveel gebruikers hebben als er mensen in China zijn, wordt dit soort niche nog steeds grotendeels genegeerd en onontgonnen. We helpen uw bedrijf om deze markt aan te boren en bieden u allerlei opties om uw winsten en verkopen te verzilveren met behulp van smm-activiteiten!

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Ons team zal u helpen uw SEO-doelen voor uw bedrijf te bereiken door uw webinhoud te optimaliseren! Wanneer uw bedrijf besluit dat het concentreren van uw inspanningen op zijn online aanwezigheid een prioriteit is, heeft u een levensvatbare SEO- en webmarketingstrategie nodig. Dit is wanneer we u een helpende hand zullen bieden – met eerdere ervaring met het helpen van honderden bedrijven, Het omvat verschillende industrieën en zelfs interessante landen om meer bezoekers te krijgen via zoekmachines. Zorg ervoor dat ons team u zal helpen uw SEO-doelen voor uw bedrijf te bereiken door uw webinhoud te optimaliseren!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Het is onze passie om de inhoud van uw website af te stemmen en te optimaliseren voor meer bezoekers! De inhoud van uw website afstemmen en optimaliseren voor meer bezoekers is onze passie en een vaardigheid die we echt beheersen! Het is cruciaal om het belang van de inhoud (de tekst) op de website van uw bedrijf, zoals momenteel, niet te onderschatten, in de woorden van Google’s oprichter Larry Pagina – “Inhoud is de koning”. Vanuit het perspectief van zoekmachineoptimalisatie vertaalt dit zich in een principe van 1) websites met gekopieerde of irrelevante / onvoldoende inhoud aan het einde van de regel (SERP’s) en 2) websites met veel van unieke en onderwerpspecifieke inhoud die de # 1 plek van de eerste Google-SERP wint!

DIGITALE STRATEGIE & UITVOERING

We zijn vastbesloten om voor al uw digitale activiteiten een masterplan op te stellen! Wanneer een bedrijf een e-commerceplatform gaat gebruiken voor zijn verkoop of zijn website afstemt om het klantbewustzijn en de loyaliteit te vergroten, blijft één ding cruciaal: dit is de zoekmachineoptimalisatie. Het is allemaal te wijten aan een simpel feit dat als je in de moderne competitieve wereld van online handel niet genoeg moeite, vaardigheden en geld steekt – dan zal en zal iemand anders alle potentiële klanten uit je handen roven. vastbesloten om een ​​masterplan op te stellen voor al uw digitale activiteiten!